Bikini Challenge Day 1 – alkumitat otettu

Tästä lähtee käyntiin 10 viikon bikinivalmennus! Ensimmäistä kertaa päätin ottaa valmiin valmennuksen testiin. Jotenkin kaikki aika ja voimavarat on menneet arjesta selviytymiseen, varsinkin kolarin jälkeen, ja oli helpottavaa päättää, ettei kaikkea tarvitse nyt tehdä itse.

Valitsin valmennuksen monista vaihtoehdoista 4-jakoisen salitreeniohjelman sekä Build-ruokavalion alle 60 kg sarjasta. Lisäksi tietysti aerobiset, palauttavat, kuntoutukset ja muut treenit.

Tuntuu, että kaikki lihakset ovat kadonneet pitkien sairastelujaksojen myötä, ja nyt todellakin aloitetaan se kadonneen peban metsästys. En ole varmaan koskaan ollut näin heikossa kunnossa.. On siis ainoastaan yksi suunta, ylöspäin! Vähän jännittää, miten palautuminen lähtee käyntiin, kun kroppa on niin pitkään taistellut traumaperäisen stressin kanssa, mutta aika näyttää. Siihen täytyy vaan keskittää ekstrahuomiota näin kovan rasituksen vastapainoksi.

Haluan taas jaksaa paremmin, tuntea itseni kaikin puolin vahvaksi, ja saada itseni ylitettyä kerta toisensa jälkeen. En hae mitään kesäkuntoa, vaan pysyvää ratkaisua, elämäntapamuutosta. Elämä on valintoja täynnä.. parempia valintoja. Mitä sinä valitsisit paremmin just nyt?

Today is your opportunity to build the tomorrow you want.

-Hanna

Leave a Reply