Uutta huhtikuussa!

Huhtikuu on saatu käyntiin ja kelit alkaa näyttämään entistä keväisemmältä pienen takatalven jälkeen. Nastalenkkarit pakkasin jo odottamaan syksyä, ja kevyempää kenkää sai vihdoin kaivella esille. Ihanaa on taas lenkkeillä sulaneilla kaduilla. Vielä kun hiekoitushiekat lakaistaan pois, niin alkaa taas juoksulenkitkin kulkea. Ihmeellisesti tuo aurinko antaa virtaa suunnitella tulevaa ja kehitellä kaikenlaista. Kevät tuokin mukanaan taas uusia ihania juttuja..

Suomen Fitnessurheilu ry

Aiemmin keväällä liityin Suomen Fitnessurheilu ry:n harrastajaksi ja tilasin Fitnesspassin. Ihanaa on ollut huomata, että kuntoutus on jo niin pitkällä, että voi taas hyvillä mielin ajatella treenaamista säännöllisesti ja tavoitteellisesti. Tuntuu mukavalta päästä taas salihommien pariin ja miettiä ruokavalioita, tehdä ohjelmaa, sun muuta.. Onhan laji kulkenut jo vuosia mukana, välillä enemmän, välillä vähemmän. Nyt on taas aika panostaa enemmän! En malta odottaa, että pääsee taas kunnolla vauhtiin..

Samalla tuli vaihdettua kuntosaliketjuakin. Koska elämäni kulkee kahden kaupungin välillä, on myös kuntosali löydyttävä molemmista. Fiksua tietysti silloin valita sali, jossa samalla kortilla pääsee treenaamaan useammissa kaupungeissa. Eipähän ainakaan jää treenit väliin..

#WellnessWednesday

Blogin puolella starttaa huhtikuussa uusi sarja Wellness Wednesday. Kaipasin jonkinlaista säännöllisyyttä kirjoittamiseen, ja ajattelin, että kaiken treenijutun keskelle kaivataan myös säännöllisesti puhetta hyvinvoinnista sekä sen eri osa-alueista. Nyt siis jatkossa keskiviikkoisin pohditaan wellness-aiheisia juttuja, etsitään ja kokeillaan keinoja hyvinvoinnin parantamiseksi sekä tutkitaan laajemmin mitä se wellness oikein on.

Jos tulee aiheideoita tai -toiveita mieleen, niin laita ihmeessä viestiä IG:ssä @belliswellness tai sähköpostia hanna@belliswellness.fi. Mielelläni otan toiveita vastaan!

Mini Vlog – Sunday

TikTokin puolella uutena juttuna startataan Mini Vlogit. Joka sunnuntai vedetään yhteen viikon fiilikset ja tapahtumat minivlogin muodossa. Näiden kautta pääsee mukavasti seuraamaan treenien etenemistä, fiiliksiä, onnistumisia, ajatuksia.. Tai mitä kaikkea matkan varrella tuleekaan eteen, mitä uusia juttuja kokeillaan, ja mitä kaikkea muuta elämään mahtuu tavoitteiden lisäksi. Otahan seurantaan TikTok-tili @belliswellness!

”Spring is always a lovely reminder of how beautiful change can be”

Nyt sometilit seurantaan ja kevein askelin kohti kevättä ja uusia juttuja.
Kiva, kun olet mukana!

– Hanna

Leave a Reply