Wellness Wednesday on täällä!

Tervetuloa uuden Wellness Wednesday -sarjan pariin! Hyvinvointi on aiheena hyvinkin tärkeä ja ajankohtainen. Sen arvoa ei huomaa, ennen kuin sen menettää, tai tasapaino elämästä häviää. Viimeiset vuodet ovatkin antaneet aihetta alkaa miettimään hyvinvointia tarkemmin, etsimään tietoa enemmän, opiskella aihetta laajemmin sekä alkaa tekemään valintoja elämässä siihen suuntaan, että olisi mahdollista saavuttaa taas se tasapaino hyvinvoinnin jokaisella osa-alueella.

Mitä se hyvinvointi sitten on? Onko yleisenä ajatuksena edelleen se, että ”ajattele positiivisesti ja nuku tarpeeksi”? No, ehkä se on sitäkin, mutta valtavan paljon muutakin. Mitä enemmän aihetta opiskelee, sitä laajemmin kokonaisuus aukeaa ja saa uusia näkökulmia asioihin, ja sen myötä saa työkaluja myös oman elämän hallintaan. Aihe on todella mielenkiintoinen ja moniulotteinen.. näitä tullaan avaamaan tarkemmin sarjassa tulevien viikkojen aikana.

Toki teorian lisäksi on löydettävä myös niitä käytännön juttuja, millä tavoin voidaan oikeasti parantaa hyvinvointia eri osa-alueilla. Mietitään, millä pienillä jokapäiväisillä valinnoilla voi päästä tasapainoon, millaisia uusia arkirutiineja pitää ottaa käyttöön, tai millainen vaikutus omalla ajatusmaailmalla on hyvinvointiin. On tietysti muistettava, että mikään muutos ei tapahdu hetkessä, vaan tarvitaan niitä rutiineja sekä toistoja, jotta voidaan omaksua jotain uutta. Tarvitaan myös päätöstä haluta muuttaa asioita tai tehdä valintoja hyvinvoinnin ehdoilla. Pieniä tärkeitä juttuja..

”It’s never too late to start living well.”

Millaisia asioita tai valintoja sinä teet oman hyvinvointisi eteen? Onko jotain tiettyä aihetta, mistä haluaisit lisää tietoa? Laita viestiä tulemaan IG:ssä @belliswellness, tai sähköpostilla hanna@belliswellness.fi. Otan mielelläni toiveita ja kokemuksia vastaan!

Tästä se lähtee – matka kohti hyvinvointia ja tasapainoa!
-Hanna

Leave a Reply