Valoa harmauden keskellä

Täällä on sairausloman viimeinen päivä menossa. Kevätflunssa pääsi yllättämään, ja tuntuu, että viisi päivää on mennyt aivan makaillessa ja voimattomana. Olipahan se jälleen kropan keino ilmoittaa levon tarpeesta, kun viimeaikoina on työviikot taas venyneet hieman pitkiksi. Miten ne työajat aina niin luistaakin..

Sairasteluaika kului lepäillen ja fitness-podcasteja kuunnellen, välillä muutamia työjuttuja selvittäen. Päivät olivat tosi harmaita, lunta tuli taas takatalven verran ja mielikin meinasi mennä harmaaksi, kun ei edes kävelylenkille voinut päästä. Eilen ja tänä iltana kaiken harmauden keskellä paistoi kuitenkin upean kirkas ilta-aurinko. Ehkä se muistutti taas, ettei se harmaus ikuisesti kestä, vaan pian taas paistaa ja on virtaa tehdä asioita terveenä ja voimissaan.

Tauti oli vihdoin ohi ja akut ladattu! Liikkuvuutta kaipasi taas kaiken makailun jälkeen. Asiaa ei auttanut ollenkaan ne podcastit, vaan koko ajan ajatuksissa pyöri tulevat treeniohjelmat ja -ideat. Kyllä oli mahtava fiilis rullata matto auki ja lähteä venytellen etsimään jumikohtia kropasta. Kevyttä rullausta ja availua sekä venytystä pallolla ja narulla tehostaen. Jopa taudin jättämä päänsärkykin sai lähteä, kun kroppa alkoi taas löytää liikettä.

Kevättä kohti mennään jo kovaa vauhtia, ollaanhan jo kesäajassa ja päivät tuntuu hurjan paljon pidemmiltä. Huhtikuussa on luvassa muutamia uusia juttuja, pysyhän kuulolla!

”The greatest wealth is health.”

Kohti valoisampia päiviä ja uusia juttuja!

-Hanna

Leave a Reply